Никой не очакваше такъв обрат на финала на Ергенът 3!Магдалена и

...
Никой не очакваше такъв обрат на финала на Ергенът 3!Магдалена и
Коментари Харесай

Неочакван обрат! Ергенът не дойде! Момичетата в шок. Надежда: Голям глупак!

Никой не очакваше такъв обрат на финала на " Ергенът " 3!

Магдалена и Надежда не можеха да повярват какво им се случва в края на сантименталното риалити. 

Облечени в красиви вечерни рокли, те бяха в очакване на Алек...

Но Ергенът не пристигна!

Вместо да се появи персонално и да показа своя избор, да даде роза или пръстен на една от тях, Алек остави девойките сами. И двете останаха в неразбиране и не разбираха какво се случва. 

 

Вместо пояснения лице в лице за взетото решение, Алек им изпрати видео обръщение. Това, което чуха, остави девойките без думи. 

 

На всяка от тях Алек показа какъв брой специфична е за него и какъв брой я харесва. Разказа за мощните страсти, които изпитва и показа спомените си. Той пожела да се обърне индивудуално към всяка от тях. А заключителните му думи бяха още по-силни и свързани с реакциите, които ще предизвикат неговият избор.

 

" Не ме интересува какво ще си помислят хората! Не ми дреме, че може да ме одобряват за страхливец. Моля ви да ми простите! Каквото е писано, ще стане! "

Магдалена остана мощно озадачена от случилото се. Тя не вярваше, че Алек няма да се появи, с цел да съобщи решението си непосредствено, без значение какво е то:

" Сигурна съм, че ще пристигна! Познавам го - не може да не пристигна! Човекът, който аз познавам, ще се изправи пред мен и ще каже - да, ти си моят избор, или не, не си моят избор. "

Надежда беше по-крайна в страстите си. Тя призна, че преподичта да е сама, до момента в който срещне точния човек. Сподели и че се усеща излъгана:

" Не желая мъж страхливец! Аз не съм страхлива. Не ме е боязън да обичам! Голям простак! "

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР